Wednesday, May 18, 2011

Freak Terus ! - Wanita Ini Dibenarkan Ber-onani Oleh Mahkamah Ketika Berkerja


Dalam satu keputusan yang dikeluarkan mahkamah dan boleh digambarkan sebagai sensitif, seorang hakim Brazil telah memerintahkan seorang akauntan wanita berumur 36 tahun dibenarkan SECARA SAH untuk MELANCAP ketika bekerja dan melihat porno pada komputer kerjanya.

Ana Catarian Bezerra berjaya membuktikan dia menderita penyakit akibat dari ketidakseimbangan kimia dalam tubuhnya yang menyebabkannya gelisah dan hypersexuality.

Situasi kerjayanya mula menjadi lebih teruk dan satu-satunya cara ia dapat melegakan kegelisahannya ialah dengan sering melancap, menurut Guanabee.com.

“Saya menderita dengan begitu teruk sehingga saya terpaksa melancap sehingga 47 kali sehari,” katanya. “Ketika itulah saya meminta bantuan, saya tahu ia tidak normal.”

Selepas menang dalam perjuangannya di mahkamah dan mendapatkan pertolongan profesional, Bezerra secara sah berhak menggabungkan kerjanya dengan keseronokkannya.

Doktor juga telah memberinya satu ubat penenangnya yang berjaya mengurangkan keperluannya untuk melancap kepada kira-kira 18 kali sehari.

2 comments:

  1. babi update la post baru!!!

    ReplyDelete
  2. aik,dah mati ke blog ni?

    ReplyDelete